Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

IMG 5655

Finance Innovation styrker laget med ny Community Manager

Vi er glade for å kunne ønske Anna Myhrvold velkommen som fast ansatt i NCE Finance Innovation. Anna startet hos oss våren 2023 som praksisstudent, før hun gikk over i en deltidsstilling ved siden av sitt masterstudium. Etter fullført utdanning har vi nå gleden av å ha henne med på laget i en fast stilling som konsulent og Community Manager.

Anna har studert statsvitenskap, organisasjonspsykologi og nylig fullført master i innovasjon og ledelse ved Handelshøyskolen på Vestlandet. Nylig leverte hun sin masteroppgave som fokuserte på integreringen av AI-genererte løsninger for svindeldeteksjon i bank og finans, en tematikk som gjenspeiler hennes interesse for fintech.

- Annas nysgjerrige, positive og serviceinnstilte ånd gjør henne til et godt tilskudd i teamet. Hennes bidrag til klyngen har allerede vist en betydelig ressurs, og vi ser frem til å ha hun med oss videre, sier Rea Parashar, nestleder i Finance Innovation.

- Som konsulent og Community Manager vil Anna jobbe med utviklingen av Fintech Hub, koordinering av ressursgrupper, med arrangementer og klyngens flaggskip Norway Fintech Festival, og mye annet spennende sammen med teamet. Hun har vist en stor interesse for bærekraft, digital inkludering, cybersikkerhet, og koblingen mellom næringslivet og studenter - så her vil hun være en stor ressurs for klyngens medlemmer fremover.

Vi har spurt Anna hva hun ser frem til med å jobbe her hos oss 🌟

- Først og fremst ser jeg frem til å videre dyrke interessen min for fintech. Teknologi har mulighet til å utgjøre enorme forskjeller, fremme innovative løsninger og skape endring. Utover dette er jeg takknemlig for tilliten jeg får av mine kollegaer og ledere, sier Anna.

- Jeg er heldig som får jobbe med så inspirerende mennesker, som får til utrolig mye med begrensede ressurser. Jeg har virkelig følerne ute og prøver å plukke opp teamets unike kunnskap og egenskaper. For å ikke nevne det utrolige arbeidsmiljøet, jeg har siden jeg startet her alltid gledet meg til å dra på jobb, og det gjør jeg videre også!

Ta gjerne kontakt med Anna:

anna.myhrvold@financeinnovation.no