Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Vipps99

Vipps, så ble de medlem av Finance Innovation

Selskapet som står bak Nordens ledende digitale betalings- og identifiseringstjeneste, Vipps - blir medlem av Finance Innovation.

- Norsk fintech har store muligheter til å konkurrere internasjonalt fremover, og gjennom gode samarbeid står vi enda sterke. Finance Innovation er en spennende og aktuell partner som legger til rette for at norske og internasjonale aktører kommer tettere i dialog, og det vil være viktig for oss fremover, sier Hanne Kjærnes, kommunikasjonssjef i Vipps.

Atle Sivertsen, daglig leder i Finance Innovation er glad for at Vipps opplever klyngen som en viktig aktør som kan skape synergier og bane vei for nye samarbeid, og mener selv at Vipps er et verdifullt tilskudd til klyngen.

- Vipps er et av de fremste eksemplene på nye finansielle tjenester for folk flest i Norge. Med sine 110 distribusjonsbanker er Vipps et flott eksempel på hva man kan oppnå ved å samarbeide, noe som ligger i kjernen til hva Finance Innovation ønsker å bidra til og oppnå gjennom klyngens arbeid sammen med medlemmer og partnere, sier Sivertsen.

- Vi ser klare koblinger mellom Vipps og Finance Innovation som kan forsterke begge parter og ser frem til et flott og tett samarbeid fremover, sier Kjærnes

- Vi kan virkelig bruke denne anledningen til å lære av hverandre, avslutter Siversten.

Les mer om Vipps

Foto: Vipps