Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

NCEFI Team6 Gjenopprettet

Vil du være med å løfte innovasjonsmiljøet innen norsk fintech?

NCE Finance Innovation ser etter deg som kan bidra til å videreutvikle klyngen og tilrettelegge for økt innovasjon gjennom å være tett på medlemmene i økosystemet.

Klyngen er i en utviklingsfase hvor vi ønsker å utvide teamet med en person som kan hjelpe oss å fange opp og videreutvikle de mulighetene som oppstår i klyngeøkosystemet. Denne personen vil også jobbe med alle våre øvrige klyngeaktiviteter (arrangement, workshops, kommunikasjon. prosjekter o.l.), men vil ha et særlig fokus på medlemsoppfølging og -aktivering.

Én ledig stilling som: forretningsutvikler

De viktigste egenskapene vi ser etter er evnen til å bygge relasjoner, og at du trives med oppsøkende medlemskontakt, både fysisk og digitalt. Det er også en fordel om du er flink til å sette deg inn i kundebehov, kreativt løse utfordringer, og finne idéer og løsninger i tverrfaglige team.

Som en del av teamet i NCE Finance Innovation vil du være med på å styrke norsk fintech ved å tilrettelegge for samarbeid mellom bank/finans/forsikring, teknologiselskaper, akademia, investorer, startups og virkemiddelapparat over hele landet. Hos oss vil du bli kastet ut i en meningsfylt, ambisiøs og hurtigvoksende arbeidsplass med høyt tempo, der ingen dager er like.

Interessert i vite hvem du vil jobbe med? Sjekk ut teamet her.

Kjenner du at det kribler i magen når du leser dette? Da vil vi gjerne høre fra deg!