Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Vi har blitt over 40 medlemmer

 

Finance Innovation vokser raskt. Etter oppstarten med cirka 20 bedrifter, har foreningen nå fått over 40 medlemmer. Og veksten fortsetter.

- Veldig gledelig! Dette initiativet har åpenbart gitt resonans i næringen, sier styreleder Jan Erik Kjerpeseth.

Vokser fortsatt

Ved oppstarten i vår deltok cirka 20 bedrifter og kunnskapsinstitusjoner i satsingen, ved innsendelsen av klyngesøknaden sto rundt 25 virksomheter bak satsingen. Ved siste opptelling har 41 bedrifter sagt ja til å bli medlem. 

- Vi er i dialog med ytterligere flere bedrifter, så dette tallet kommer til å øke fremover, forteller fungerende leder for Finance Innovation, Stig Fr. Opsvik. Han har vært innleid fra Knowit Experience for å bygge opp satsingen og skal gjøre det frem til en permanent daglig leder er på plass.

- Det er mange virksomheter som tar kontakt for å vite mer om foreningen. Etter litt dialog har de fleste vi har snakket med endt opp som medlemmer. Samtidig har vi fortsatt en liste over bedrifter som har utvist interesse og som vi skal følge opp, forteller han. 

Økosystem

Blant virksomhetene som har kommet til, finner vi selskaper fra Trondheim, Bergen og Oslo. Og det er både banker, teknologiselskaper, investorer og andre som nå har blitt medlem.

- Det er veldig gledelig at bedrifter i ulike deler av landet og næringskjeden ønsker å være med på å utvikle økosystemet for finansiell teknologi. Vi tror et utstrakt samspill mellom store og små, finans- og teknologiselskaper, start-ups og investorer, næring og akademia er av stor betydning for å bygge en sterk norsk fintech-satsing, sier Opsvik. 

Han opplever det som svært spennende å bli kjent med nye selskaper.

- Det dukker opp selskaper som holder på med veldig spennende og relevante ting, og som har opparbeidet en vesentlig kundemasse, men som ikke er veldig kjent ennå. Det er utrolig mye bra å spille på fremover, sier han.

Her finner du oversikt over alle selskapene som nå er med i Finance Innovation.