Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Stor interesse for NHH sitt nye EMBA program

Over 60 var påmeldt kræsjkurs i fintech i regi av Norges Handelshøyskole i Oslo. Nordens første erfaringsbaserte MBA i fintech har vist seg å skape stor interesse både nasjonalt og internasjonalt.

NHH har i forbindelse med sitt nye Executive MBA in Technology and Innovation of Finance arrangert to kræsjkurs i fintech i Bergen og Oslo for å gi en liten smakebit på programmet. Kræsjkurset har gitt mersmak og flere har vist et sterkt ønske om å søke programmet som begynner i høsten 2018. 

“Det at så mange viser interesse for MBA-programmet og deltar på et slikt kræsjkurs er veldig kjekt. Det indikerer forhåpentligvis at vi har satt sammen et tidsriktig, relevant og faglig sterkt program som mange ser nytten av” sier Eirik Knudsen, førsteamanuensis ved NHH. 

Et program med fokus på tverrfaglighet
Med en eksponentiell utvikling i finansteknologi, vil MBA-programmet gi deltakerne styrket innsikt i en rekke fagområder som: teknologi, finans, strategi, innovasjon, markedsføring og ledelse. 

 “Vi vektlegger praktisk relevans, tverrfaglighet, og et høyt faglig nivå. Programmet vil også ha en betydelig internasjonal komponent. To av samlingene vil for eksempel foregå på internasjonale toppuniversiteter i Europa og Asia.” forteller Knudsen.

Programmet vil i første runde være for folk som snakker de skandinaviske språkene, men ambisjonen er at det ved senere gjennomføringer skal utvides til å også inkludere internasjonale deltakere.

Les mer om Executive MBA-programmet her