Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Tech kvinner v 3

Rollemodeller og Norges fremste tech-kvinner i 2021

NCE Finance Innovation vil i dag hylle både kvinner og menn som kjemper for likestilling og kvinners rettigheter. Vi er stolte over alle de flotte rollemodellene i klyngen som har bidratt til å få flere kvinner inn i fintech-miljøet, og vist at det finnes et hav av muligheter her, uavhengig av kjønn. Gratulerer med dagen!

Syv kvinner fra fintech-bransjen kåret som Norges fremste tech-hoder
For femte år på rad går Abelia og ODA-Nettverk sammen for å kåre Norges 50 fremste tech-kvinner. Syv kvinner fra NCE Finance Innovation sine medlemsbedrifter har blitt kåret og det er gledelig å se at finansteknologi-miljøet er med på å inspirere andre til å velge teknologi og innovasjon og at vi har gode rollemodeller blant oss.

Gratulerer så mye til:

  1. Eirin Strøm Jenssen - TietoEVRY
  2. Izabela Plaskota - DNB
  3. Marit Andreassen - Vipps
  4. Marit Rødevand - Strise
  5. Nadine Ramsberg - Webstep
  6. Torunn Cathrine Ludvigsen - Capgemini Norge AS
  7. Marianne Dorthea Jacobsen - Knowit Experience Bergen

Se fullstendig oversikt over alle vinnerne

Rollemodeller må bane vei

Bjørg Marit Eknes, styreleder i NCE Finance Innovation og konserndirektør for innovasjon og kundeopplevelse i Sparebanken Vest, ble selv kåret av Abelia og ODA-Nettverket som en av Norges 50 fremste tech-kvinner i 2020. Hun er tydelig på at kvinnelige rollemodeller må bane vei, for at kvinner i både nåværende og fremtidige generasjoner skal anse teknologi som en spennende karrieremulighet med et uendelig hav av muligheter.

Kvinner i NCE Finance Innovation
Bare i klyngen vår finnes det svært mange rollemodeller for kvinner i fintech.«Det er en gammel myte at teknologi og finans er forbeholdt menn, og det er viktig å vise i praksis og gjennom rollemodeller at mulighetene er store uavhengig av kjønn. Klyngens medlemmer tar en aktiv rolle for å sette dette på agendaen, og det er forfriskende å se at det jobbes aktivt for å øke mangfoldet i bransjen vår. Her spiller også fintech-klyngen en viktig rolle i utviklingen.» sier Eknes.