Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Humans Wanted - Robots Need you

11. Mar

Tidspunkt: 15.30 - 17.00
Sted: Media City Bergen

Robotene kommer. Vil de utkonkurere oss på arbeidsplassen?

Experis har gjennom undersøkelser og prosjekter kartlagt at flere bedrifter sliter med å rekruttere riktig IT-kompetanse. Digitalisering og teknologi endrer både forretningsmodeller og bedrifter, noe som gjør at kompetansebehovet hos ansatte vil endre seg drastisk.Vi er rett og slett inne i en «kompetanserevolusjon».

Experis har i skrivende stund lansert piloter på Experis Academy med blant annet Vipps og Handelsbanken. Experis Academy er «morgendagensskole» som intensivt utdanner og videreutvikler IT-ferdigheter skreddersydd den enkelte bedrift. Rett og slett en kompetanse-bootcamp.

Vi inviterer til en «talkshop» sammen med  klyngemedlem Experis,  hvor vi diskuterer hvordan dette kan skje i praksis for din bedrift og hvordan finansbransjen kan rekruttere seg ut av kompetansegapet og komme den i forkjøpet ved å skape kompetansen som trengs for å kunne ta tak i utfordringene automatisering og digitalisering fører til.

Vi har med oss Marko Valsamidis fra Experis Academy, som vil fortelle litt mer om pilotprosjektet med Vipps og Handelsbanken. 


Vel møtt!


Arrangeres av: