Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Untitled 3 01

Fintech-klyngen søker ny CEO

NCE Finance Innovation har lyktes godt gjennom oppbyggingsfasen over fire år, og nå starter neste epoke i fintech-klyngen.

Etter fire år som CEO i NCE Finance Innovation velger Atle Sivertsen å gå videre til medieteknologi-bransjen, og blir ny daglig leder i Highsoft AS.

- Atle Sivertsen har ledet NCE Finance Innovation gjennom en spennende etableringsfase, og har oppnådd gode resultater sammen med resten av teamet i Finance Innovation. Klyngen oppnådde i løpet av kort tid NCE-status (Norwegian Centres of Expertise) under Innovasjon Norges klyngeprogram, og har siden den gang jobbet aktivt med å befeste sin posisjon som en ledende nasjonal aktør, sier Bjørg Marit Eknes, styreleder i NCE Finance Innovation.

- Styret uttrykker stor takknemlighet til Atle for hans viktige bidrag gjennom disse årene, og ønsker ham lykke til med nye, spennende utfordringer, sier Eknes.

Atle Sivertsen fortsetter i NCE Finance Innovation ut mai.

- Jeg er takknemlig for anledningen til å arbeide med så mange kompetente og hyggelige mennesker på tvers av fintech-klyngen og stolt over resultatene vi har skapt sammen, sier Atle Sivertsen.

Skal vokse videre

Prosessen med å finne ny daglig leder er allerede i gang, og klyngen beveger seg nå over i en ny fase der skalering av organisasjonen og tjenestetilbudet vil få et enda større fokus for å betjene den stadig økende medlemsmassen.

– Det har vært en positiv utvikling i NCE Finance Innovation de siste årene. Klyngen har en solid medlemsmasse og har befestet en posisjon som Norges ledende finansklynge. Vi har mange spennende muligheter å gripe fatt i sammen med våre over 100 medlemsbedrifter innen bank, forsikring, teknologi og akademia, og et godt grunnlag å bygge videre på, understreker Eknes.

- Styret ser nå etter en ny, fremoverlent leder, som ønsker å bli med å løfte NCE Finance Innovation til nye høyder sammen med motiverte medarbeidere og medlemsbedrifter, sier Eknes.


Foto Bjørg Marit Eknes: Helge Skodvin / Norges Handelshøyskole
Foto Atle Sivertsen: Chris Ronald Hermansen