Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Klyngetur til Singapore

Studietur med klyngen til Singapore

13 NOV - 17 NOV
Singapore

Bank- og finansnæringen har alltid vært i front når det gjelder å ta i bruk ny teknologi. Vi var tidlig ute med minibanker, elektroniske betalinger og nett- og mobilbank - det neste storet spranget er AI.

Med en liten befolkning, gode data, høy tillit og svært god digital infrastruktur har Norge alle forutsetninger for å ta en posisjon innenfor dette området - men det krever at vi er villige til å ta grep og satse.


Vi har dermed bestemt oss for å legge årets studietur til Singapore Fintech Festival hvor hovedtema er “Applications of AI in Financial Services”. I tillegg har vi lagt opp til spennende bedriftsbesøk i Singapore, en by i rivende utvikling. Sammen med Bjarne Hareide har vi utarbeidet et program som består av:

  • Utvalgte bedriftsbesøk (6stk)
  • Møter med andre nordiske aktører i byen
  • Deltakelse på Singapore Fintech Festival
  • Felles middager og samlinger med resten av reisefølget
  • Alternativt: Deltakelse på lysfestivalen Diwali


Studieturen arrangeres i samarbeid med Bjarne Hareide.


Tre gode grunner til å reise:

1. Et globalt finanssenter: Singapore er det ledende finanssenteret i Asia, og på grunn av sin nøytralitet som bystat huser de brorparten av kontinentets regionale hovedkontorer. Byen har også en ekstrem tiltrekningskraft på tech-selskaper fra hele verden. Vi har utarbeidet et omfattende program hvor du får besøke flere av disse selskapene, lære av deres erfaringer, og utveksle ideer med de andre i delegasjonen.

2. «The Gateway to Asia»: Med sin geografiske beliggenhet i hjertet av Asia, gir Singapore enkel tilgang til mange viktige asiatiske markeder. Et besøk til denne verdensmetropolen kan derfor være særlig viktig for dem som er interessert i å investere i regionen. Gjennom studieturen får du anledning til å knytte kontakter med flere lokale forretningsforbindelser i byen, samt et møte med ulike nordiske aktører som opererer her.

3. Verdensledende på FinTech: Singapore er i i verdenstoppen på innovasjon innen finans, og kan skryte av mer enn 1000 selskaper og 40 innovasjonssenter innen fintech alene. Her får du muligheten til å utforske de nyeste fremskrittene innen finansiell teknologi, delta på verdens største fintech konferanse Singapore Fintech Festival, og få ny innsikt i hvordan teknologi former fremtiden for finansnæringen.


Dette er et eksklusivt tilbud til klyngemedlemmer i Finance Innovation.

Other events