Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Knowit

Risiko i prosjekt og softwareutvikling

13. May, 21:00 - 21:45
Online

I digitaliseringsprosjekter støter man uten unntak på risiko. Men den kan reduseres og unngås. På vårt webinar onsdag 13. mai forteller Ina Espås om hvordan risikobasert testing kan være sentralt for å redusere risiko i prosjektet.

I utvikling av softwareprosjekter finnes en rekke fallgruver. Det finnes funksjonell, teknisk og brukermessig risiko. Sikkerhet, drift og omdømme er også viktige komponenter.

For et par måneder siden ble hun kåret til en av Norges 50 fremste tech-kvinner av ODA-nettverk og Abelia. På Knowits webinar onsdag 13. mai fra kl 12.00-12.45 forteller seniorkonsulent Ina M. Espås om hvordan en kan vurdere risiko, og hvordan test kan være med å redusere risiko i prosjektet.

Ina gir en lett innføring i hvordan en vurderer risiko, og hvordan test kan tilføre risikoreduserende tiltak i et prosjekt eller team. Det blir fokus på ulike typer risiko og hvordan en kan håndtere dem. Hun gir en innføring i testfaget, med ulike typer test og teknikker.

Ina Espås har lang erfaring fra IT-bransjen og har jobbet som leder og konsulent - med en lang rekke store aktører på kundelisten, både innen både bank, finans forsikring, helse og shipping. Ina har jobbet med utvikling, drift, IT-strategi, som forretningsutvikler og konsulent – i tillegg til arbeid med risikohåndtering og testing. Hun holder også kurs i internasjonal sertifisering for testere, ISTQB.

Other events