Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Checkin Checkin Craft Craft

Lynkurs i Low Coding: Lær å lage en app på 60 minutter

16. February, 08:30 - 11:00
Media City Bergen, Lars Hilles gate 30

Bli med på et lynkurs i Low Coding hvor du i løpet av 60 minutter lærer å bygge og designe en applikasjon på egenhånd - det beste av alt er at du ikke trenger noen forkunnskaper for å delta!

Arrangører: Avo Consulting & NCE Finance Innovation


Low Coding, eller lav-kode, er en utviklingsmetode som i stor grad erstatter tradisjonell og manuell koding med et visuelt "drag and drop" grensesnitt som gjør det forståelig selv for brukere uten tidligere erfaring med koding.

Tradisjonell programvareutvikling er dyr, treg og vanskelig å endre. En lavkodeplattform er rask, visuell og dynamisk. Dette er også grunnen til at lavkodemarkedet vokser, og er forventet å øke dramatisk i omfang i tiden fremover.


Med andre ord: Lav-kode vil være avgjørende for å være konkurransedyktig i årene som kommer.

Bygg en app på 60 minutter

I dette lynkurset skal du bygge en applikasjon, Order Y, som i løpet av maksimalt 60 minutter skal være i sende bestillinger på mat og drikke. Jobben din er å utbedre designet til Order Y, bygge et godt og lettfattelig brukergrensesnitt, samt å definere såkalte aksjoner til de ulike komponentene som er nødvendig for å få applikasjonen til å fungere. Med andre ord skal du få en smakebit på hvordan det er å være en fullstack utvikler i Appfarm.

Førstemann som klarer å sende en korrekt bestilling med alle nødvendige karakteristikker vinner!


Agenda:

  • 08:30 – 09:00: Frokost
  • 09:00 – 09:30: Innføring i low-coding
  • 09:30 – 10:30: Case: Order Y
  • 10:30 – 11:00: Avrunding + Q&A

Velkommen!

Other events