Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

1 1200x800

Intraprenørskap: Er suksess til hinder for innovasjon?

24. May, 15:00 - 18:00
DIGS, Krambugata 2, 7011 Trondheim

Intraprenørskap som konsept har eksistert lenge, men det er en pågående utfordring for større selskaper å trekke verdi ut av prosjektene. Hvorfor lykkes intraprenørskap så sjeldent? Hva kan selskaper gjøre på et strukturelt nivå for å tilrettelegge for intraprenørskap? Er frykten for kannibalisering av eksisterende inntektsstrømmer en direkte hindring for fremveksten av nye prosjekter?

Program:


15:00 | Dørene åpner med lett matservering


15:30 | Velkomst ved konferansier Linn Siri Overaae


Innledere om intraprenørskap:


Bulder Bank - Nicolai Møller


SpareBank 1 SMN - Knut-Eilif Halgunset


Sintef - Anastasiia Tkalich


Miles - Espen Sjøvoll


16:15 | Baren åpner, pausemingling


16:35 | Panelsamtale ledet av Jørund Leknes


18:00 | Dørene stengerKort om innledere, konferansier og panelleder:


Nicolai Møller leder Product Experience i Bulder Bank og har en sterk visjon om å bygge en finansiell superapp for å få brukerne til å være et skritt foran – hele tiden. Nicolai har en Master i Information Science fra Universitet i Aarhus. Han elsker å være i den tette skvisen mellom brukerkrav og forretningsmål hvor det er mulig å lage nye og spennende produkter.


Knut Eilif Halgunset har jobbet med innovasjon og utvikling i flere år i SpareBank 1. Han har erfaring både fra konsernet SpareBank 1 og gir oss innblikk i både prosesser og innovasjoner som har fungert bra og hvor det har vært mer utfordrende å jobbe innefra


Anastasiia Tkalich er forsker ved Sintef Digital og har fokus på teamarbeid, smidig programvareutvikling, coaching, digital transformasjon og innovasjon. Hun samarbeider med folk i ledende bedrifter i Norge og utlandet som blant annet DNV, Storebrand, SBanken, Sparebank 1, Iterate, Spotify og Kantega.


Espen Sjøvoll har jobbet med programvareutvikling i ulike roller i 14 år og er nå Agile Coach-konsulent hos Miles AS. Han brenner for å skape en god arbeidskultur fremfor prosesser og verktøy, og mener at for å lykkes med intraprenørskap må vi lære oss å bli litt mindre forelsket i våre egne ideer.


Linn Siri Overaae har rollen som forretningsutvikler og relasjonsbygger i Miles. I tillegg til dette holder hun også liv i gruppen for smidigentusiastene i Trondheim, Trondheim Agile. Hun har bakgrunn fra økonomi, ledelse og HR. Linn Siri trives best når hun er med på å utvikle organisasjoner for menneskene i dem.


Jørund Leknes jobber som forretningsutvikler i IT-konsulentselskapet Kantega. Han har bakgrunn som systemutvikler og arkitekt og liker seg godt i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. Jørund har vært sentral i Kantega sin satsing på anti-hvitvasking.

Vi takker Miles AS, Kantega, SpareBank 1 SMN og Strise for samarbeidet som gjør det mulig å invitere til dette arrangementet. Du vil få muligheten til å møte både disse og flere intraprenørskapsentusiaster denne ettermiddagen.

/

Other events