Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Event IN Internasjonal Markedsutvikling

Internasjonal markedsutvikling - workshop

07. May, 17:30 - 23:00
Innovasjon Norge, Oslo

Veien mot vekst i internasjonale markeder starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop.

Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Det handler om å forstå handelsregler og hvordan du håndterer risiko. Men mest av alt handler det om å finne ut om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre i prosjektet. Strukturen i workshopen er vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og tid til oppgaver for din bedrift. I løpet av workshopen, og mellom øktene, vil vi koble inn eksperter fra Eksportsenteret og våre 34 kontorer i 29 land for å bistå deg.

For hvem: For etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye internasjonale markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som "born global". Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert.

Hva får du:

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked
  2. Forståelse av dine kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt

Internasjonaliseringsworkshop består av to deler:

Dag 1 - 7.mai 2020

Dag 2 - 4.juni 2020

Other events