Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Innovasjonstalen 2020

Innovasjonstalen 2020

17. June, 22:00 - 23:45
Online

En rekke tiltak skal hjelpe næringslivet gjennom koronakrisen, men få kan spå hvordan det egentlig ser ut på den andre siden av pandemien. Skal vi jobbe for å komme tilbake der vi slapp? Hvor går vi når kjente veier er stengt, men nye og ukjente områder er åpne? Dette er tema for Innovasjonstalen 2020!

Årets Innovasjonstale blir nettbasert. Innovasjon Norge presenterer ny kunnskap om tilstanden for norske virksomheter, stiller de utfordrende spørsmålene og forsøker å peke i retning av hvor svarene kan ligge. Ingen forutså følgene av pandemien. Nå samler Innovasjon Norge noen av de skarpeste hodene for å diskutere norske muligheter.

Næringslivet jobber over hele landet, og det gjør vi også. Derfor er del en av Innovasjonstalen 2020 felles for alle, mens del to er delt etter fylkene. Hvilke muligheter ser vi og våre partnere i de ulike regionene i Norge?

Møt blant andre Birgit Liodden, Børge Brende, Thina Saltvedt, Morten Fon, næringsminister Iselin Nybø og Håkon Haugli. Hør hva lokale næringslivsaktører og bedrifter mener, og hvordan regionledere ser på situasjonen.

Innovasjonstalen 2020 – det er nå vi legger planene for det som skjer etter etterpå.

Other events