Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Gronn finansiering 9

Grønn finansiering i eiendomsbransjen

05. June, 17:30 - 19:00
Online

Hvordan henger eiendomsbransjen med i en stadig mer bærekraftig verden og hvordan kan bankene fasilitere denne utviklingen?

Koble deg på frokostmøtet via følgende lenke: https://player.vimeo.com/video/425599377
Ønsker du å stille spørsmål under live-stream, bruk denne lenken og trykk "join as a guest": https://vimeo.com/live-chat/425599377/

--

Det er store muligheter knyttet til miljø og bærekraft i eiendomsbransjen, men for å nå målene kreves det at alle aktørene i bransjen må bidra. Hvordan de arbeider med dette nå og i fremtiden er noe av det som belyses under vårt digitale frokostmøte.

Hva er grønn finansiering? Og hvilken betydning vil dette ha for henholdsvis bankene og bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen i årene som kommer? Det er temaet når NCE Finance Innovation, PropTech Innovation og Bergen Næringsråd inviterer til digitalt frokostmøte fredag 5. juni kl 0830-10. For å belyse dette temaet har vi deltakere fra blant andre DNB, Sparebanken Vest, Cultura Bank, Veidekke, Sweco og PropTech Innovation.

Meld deg på i dag!


I dette digitale frokostmøtet vil ulike aktører i bransjen dele sine tanker om ulike krav og standarder når det kommer til grønn finansiering i eiendomsbransjen.

Hva legger aktørene i begrepet “grønne lån”? Hvordan tenker bankene om grønn finansiering nå og i tiden fremover, og hvilke krav setter de? Antall boligbygg som har blitt miljøsertifisert de siste årene har økt betraktelig. Hvilke drivkrefter ligger bak denne utviklingen? Hva gir dagens sertifiseringsordninger dokumentasjon på, og hvilke svar gir de eventuelt ikke? Hvordan kan man måle om et bygg ikke bare er bygget på en bærekraftig måte, men også brukes på en måte som er det beste for miljø og klima? Og hva har data med grønne lån og bygg å gjøre?

Panelet:

Ole Marius Nygaard, Senior Vice President / Advisor i DNB

Margunn Minne, Regionsdirektør i Sparebanken Vest

Audun Blegen, Director of strategy and business development i Veidekke Eiendom Oslo

Kjell Fredrik Løvold, CEO i Cultura Bank

Ørjan Aall, bærekraftsjef i Sweco

Anders Waage Nilsen, prosjektleder i PropTech Innovation og partner i selskapet New

Panelet vil styres av Espen Børhaug, Næringspolitisk rådgiver fra Bergens Næringsråd.

Møtet vil streames på Youtube, og lenke til pålogging vil bli sendt til alle deltakere i forkant på e-post. Har du noen spørsmål du brenner inne med - kommenter i kommentarfeltet på Youtube, så vil Espen Børhaug stille en del av disse spørsmålene videre til panelet under paneldiskusjonen. Øvrige spørsmål vil så langt som mulig bli besvart i etterkant.

Frokostmøtet arrangeres av NCE Finance Innovation og PropTech Innovation i samarbeid med Bergen Næringsråd.

Other events