Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Ny header Craft header

Bli en guru i digital annonsering, søk og analyse

09. November, 09:00 - 11:30
Online

Google og de andre store plattformene tilbyr kraftfulle verktøy for å skape vekst og synlighet i en digital verden. Er du flink nok til å anvende disse verktøyene i din virksomhet, eller vil du lære fra en av de beste og bli en guru på digital markedsføring og analyse?

Om kurset /

Tema for dette kurset er søk, måling og analyse, der vi går i dybden på de mest etterspurte problemstillingene innenfor dette feltet. Her er noen smakebiter på hva du kan forvente under kurset:

  1. Google organisk og betalt søk - det viktigste akkurat nå
  2. Annonsering på Facebok, Instagram, LinkedIn og Snapchat - erfaringer, tips of triks
  3. Analyse, måling og personvern - Google Analytics (UA, GA4) og alternative løsninger
  4. Tredjepartscookien dør - hva nå?

Kurset strekker seg over to timer, fra 09:00 - 11:30, med en kort pause underveis.


Målgruppe /

Målgruppen for dette kurset er primært deg som har grunnleggende kjennskap til digitale plattformer for markedsføring og analyse, og som ønsker mer dyptgående kjennskap til verktøyene, eller har konkrete spørsmål du ønsker svar på. Vi oppfordrer til å spille inn behov og problemstillinger ved påmelding til kurset, slik at innholdet blir mest mulig relevant og løser reelle behov.


Pris /

Medlemmer av NCE Finance Innovation: Gratis

Klikk her for å sjekke om din bedrift er medlem.

Ordinær billett: kr 1500

Kursholder /

Askill Solheim

Askill har over 20 års historie innen digital strategi, utvikling, markedsføring og salg. Erfaringene strekker seg bredt fra lokale oppstartsselskaper til kjente, internasjonale merkevarer. Han har også vært med å bygge opp et nordisk miljø innen digital markedsføring og analyse i konsulentselskapet Knowit. Utdannet systemutvikler, i tillegg til en master i strategisk ledelse fra NHH. Med andre ord; et nerd med forkjærlighet for digital business.

Other events