Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Skjermbilde 2023 02 15 kl 13 15 23

Fem trender som former fremtidens finans

06. March, 08:30 - 10:30
Mesh Youngstorget

Itera og Cicero Consulting inviterer til frokostseminar i forbindelse med sin nypubliserte rapport "Fem trender som former fremtidens finans". Den 6. mars inviterer de til en bransjesamling med fokus på utviklingen i norsk finansnæring!


Seminaret vil bestå av både presentasjon og paneldebatt med besøk fra eksperter innen innovasjon, FinTech og AI. De vil rette fokus på hvordan dagens teknologiske utvikling bidrar til å både skape muligheter og utfordringer, samt hvordan forskjellige aktører går frem for å bruke ny teknologi til å skape bedre produkter og tjenester. Med representanter fra landets største finanshus og FinTech-selskaper ønsker de å skape en arena for debatt, sparring og utvikling.Program:


08:30 - Dørene åpner (lett servering)


09:00 - Velkommen
ved Aimée Skevik (Head of Technology, Itera) og Stefan Astroza (Daglig leder, Cicero Consulting)


09:05 - Sofasamtale med Siren Tønnesen (Head of AI & Analytics, Itera) og Petter Solerød (Analyseansvarlig, Cicero Consulting)


09:20 - Paneldiskusjon med Emma Tryti (CEO, Kron), Kim Wikan Barth (Direktør Nyskaping og Vekst, Gjensidige), Christian Fjestad (Head of Innovation, Sparebank1 Østlandlet) og Lasse Maugesten (Business Design Principal, Itera


09:55 - Mat og prat

Other events