Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Screenshot 2023 09 13 at 10 20 17

DNB NXT Bergen

21. September, 11:00 - 15:45
Solheimsviken, Bergen

Velkommen til DNB NXT i Solheimsviken 21. september! Møteplassen der ideer møter kapital. Bli med og opplev noen av Norges fremste gründere, vekstselskaper og investorer. Meld deg på og følg med på sidene for lansering av program.

Vi lever i en tid preget av økonomisk usikkerhet og mener det er viktigere enn noen gang å skape gode møteplasser mellom gründere,etablert næringsliv og investorer. Så enten du er interessert i teknologi, innovasjon eller kapital, sitter på en god idé, er en vekstbedrift eller er interessert i å investere i Norges fremtidige eksportmuligheter, så er møteplassen DNB NXT perfekt for deg. I år vil du blant annet høre fra profiler som:

Sofie Lindblom har med sin bakgrunn som innovasjonssjef i Spotify, stor lidenskap for innovasjon. Hun vil dele sin innsikt på hvordan skape verdier og snu ideer til konkrete planer.

Peter Bardenfleth-Hansen er konsernsjef i elbilladerselskapet Zaptec, og er for flere kjent som mannen som introduserte Tesla til nordmenn, i en tid da det kun var 3000 registrerte elbiler i landet. Peter vil presentere Zaptec sin reise, fra ide til et lønnsomt milliardselskap.

Yngvar Ugland er forbrukernes mann på teknologispørsmål i DNB. Yngvar vil dele sin innsikt innen AI, hva som kommer og hvordan det kan brukes for både investorer, startups og vekstselskap.

Sarah Lerche har over 30 års erfaring fra Silicon Valley, der hun bygget selskapet Escalon Services fra kjøkkenbenken til over 1000 ansatte. Hun har også en suksessfull exit bak seg da hun og sine to partnere i 2022 solgte majoriteten av aksjene til et PE-fond.Du treffer:


Arrangementet starter med registrering og lunsj fra kl. 11:00. Det faglige starter kl. 12:00. I vårt standområde i resepsjonen kan du møte innovative bedrifter og få god rådgivning.

Vi håper du har lyst og anledning til å bli med på DNB NXT - møteplassen der gode idéer og kapital møtes.

Interessert?

Meld deg på!

Påmelding

Other events