Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Craft

Design Thinking for bærekraftige forretningsmodeller Del 1

27 AUG - 28 AUG
The Fintech Hub - Media City Bergen

Vi er inne i en tid der innovasjon og omstilling er viktigere enn noen gang. Sammen med NCE iKuben og ProtoMore InnovasjonsLAB tilbyr vi kurs for viderekomne i Design Thinking med fokus på digitalisering, bærekraft og forretningsmodeller.

Kurset foregår gjennom høsten 2020, med 4 dager à 4 timer. Infomøte 27.08 fra 15:00 - 16:00, påmelding kreves.

Tilbudet skal bidra til kompetanseoverføring, erfaringsdeling, økt innsikt i innovasjonsmetodikken med vekt på forretningsmodellering, og er ikke ment å være et grunnkurs i Design Thinking. Programmet blir så langt som mulig tilpasset bedriftene som deltar, og vi oppfordrer til å delta med flere fra hver virksomhet og ha med en konkret utfordring/case innenfor tematikken digitalisering, bærekraft eller forretningsmodellering.

Metodikk utprøves på dette konkrete caset underveis i kurset for oppnå optimalt læringsutbytte.


Som klyngemedlem i NCE Finance Innovation får du kurset gratis (normal pris er kr 5000 per pers). Vi vil avgjøre om kurset avholdes fysisk eller digitalt - eller en blanding - basert på hvilke og hvor mange bedrifter som melder seg på.


Det er et begrenset antall plasser, og påmelding er bindende. For å unngå no-show vil det påløpe et gebyr på kr 1000 om du som påmeldt ikke møter opp. Det vil være mulig å melde seg av inntil en uke i forveien (frist 20.08) uten at det påløper et gebyr. Det vil også være mulig å sette seg på venteliste om eventet blir fulltegnet.


Kursets innhold:

- innledende infomøte på 1 time for presentasjon av deltakerbedrifter og behovsavklaring 27.8.2020

- 4 halve dager à 4 timer med veksling mellom teori og oppgaveløsing. Dette vil foregå gjennom høsten 2020.

- Arbeid mellom hver samling (refleksjon og prosjektutvikling)


Kun for medlemmer av NCE Finance Innovation.

Other events