Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Boldly reinventing the enterprise 1 1200x450

Boldly reinventing the enterprise

20. October, 09:00 - 10:10
Zoom Webinar

Hvordan kan IT- og teknologiledere være organisasjoners katalysator for forretningsutvikling og innovasjon i en digital tidsalder? Aldri har IT- og teknologiledere vært mer sentrale i å skape fremtiden for sine organisasjoner. Hva betyr dette for organisasjonen, IT- og teknologilederne? IT- og teknologiledernes rolle er i utvikling og det holder ikke lengre bare å være forretningspartner eller IT-rådgiver. Nå kreves det at de driver endringsagendaen og er organisasjonens katalysator for forretningsutvikling og innovasjon.

På webinaret vil vi gjennomgå de sentrale funnene i vår nylig utgitte «2020 Global Technology Leadership Study». I studien har vi identifisert organisasjoner som er ledende innenfor sine bransjer og skapt innsikt i forhold til hvordan disse organisasjonene klarer å beholde sin ledende posisjon - gjennom ulike fremgangsmåter, kultur og lederegenskaper.

Agenda: 09.00 - I hvilken grad er norske virksomheter rustet for den digitale endringsreisen?09.10 - Hva kjennetegner de globale virksomhetene som har lyktes i den digital endringsreisen og hvorfor er det viktig å agere nå? Presentert av Mark Lillie, Global leder «Technology Strategy & Transformation» i Deloitte09.40 - Gruppediskusjon: «Hva kan norske virksomheter lære av lignende globale virksomheter?»09.55 - Hva er de viktigste aksjonene for norske virksomheter fremover på den digital endringsreisen?

Bli med oss og lær mer om hva det kreves for å lykkes i IT- og teknologilederrollen i fremtiden.

Webinaret vil foregå på engelsk, gruppediskusjonene vil være på norsk.
Arrangør: Deloitte

Other events