Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

AI i finansbransjen NY Craft header copy 2

AI for fremtidens finansnæring (Oslo)

07. November, 09:00 - 11:30
Stortingsgata 6, Oslo

I løpet av svært kort tid har adopsjonen av kunstig intelligens i næringslivet nådd nye høyder, godt hjulpet av ChatGPT som markerer et vendepunkt for hvordan vi jobber, konsumerer tjenester, og lever livene våre gjennom å demokratisere denne typen teknologi.

Flere aktører har jobbet lenge med AI-prosjekter i det stille, uten å få særlig mye oppmerksomhet for det - frem til nå! Vi vil løfte frem gode bruksområder for kunstig intelligens i finansnæringen som kan være til inspirasjon for andre, og vise hva som er mulig - både teknisk og juridisk.


Om arrangementet /


Få siste nytt fra utviklingen i EU omkring "The AI-act, og bli inspirert gjennom et bredt spekter av perspektiver og praktiske eksempler på hvordan kunstig intelligens er i ferd med å forvandle finanssektoren. Hør dyktige jurister og næringslivsaktører dele sine erfaringer med vellykket implementering av AI i egne virksomheter.


Agenda /

  1. Regulatorisk oppdatering rundt The AI act: Juridiske eksperter vil belyse den regulatoriske rammen for kunstig intelligens i finansnæringen. Lær om de nyeste retningslinjene som er utviklet for å sikre ansvarlig bruk av AI og beskyttelse av forbrukernes interesser.
  2. Suksesshistorier fra næringslivet: Bli inspirert av representanter fra toneangivende bedrifter som allerede har inkorporert kunstig intelligens i sine operasjoner. De vil dele praktiske eksempler på hvordan AI har forbedret effektivitet, presisjon og kundetilfredshet.
  3. Panelsamtale om fremtidens bruk av AI for finans: Lytt et panel av kunnskapsrike næringslivsaktører diskutere bruk av AI i finansielle tjenester, og kundeforventninger for bruk av for AI i tiden som kommer.
  4. Nettverksmuligheter: Benytt anledningen til å møte og nettverke med bransjeeksperter, akademikere og ledere som deler din lidenskap for kunstig intelligens og finans.


Program /

08:30-09:00 Frokost og kaffe


09:00-09:05 Velkomst og introduksjon til tema v/Bent Gjendem (NCE Finance Innovation)


09:05-09:30 Regulatorisk: "Glamour, Glitter & Algoritmer: AI Act's Inntog i Finans" v/ Christine Dalebø Gjerdevik og Lars Erlend Leganger (Pwc)


09:30-09:40 Keynote: "AI i finansbransjen - fra effektivisering til radikal innovasjon" v/Yngvar Ugland (New Tech Lab, DNB)


09:40 09:50 Case 1: Hvordan generativ AI kan hjelpe med å opprettholde kvalitet og lovkrav? - Kundecase fra DNB Eiendom v/Eirik Berge (Itera)

09:50-10:05 Pause


10:05-10:20 Case 2: Strise v/Fredrik Riiser


10:20-10:30 Case 3: Vipps' arbeid med maskinlæring i kampen mot svindel v/Alice Xiao Yuan (Vipps) & Emanuele Gramuglia (Kantega)

10:30 - 10:40 Case 4: Horde Plus - din personlige AI-assistent for privatøkonomien v/Alf Gunnar Andersen (Horde)


10:40-11:10 Panelsamtale - "AI i fremtidens finansnæring" - Kundeforventninger til bruk av AI i finansielle tjenester og perspektiver om bruksområder for denne teknologien i årene som kommer. Paneldeltakere:

Moderator: Andreas Almquist (Itera), Yngvar Ugland (DNB), Fredrik Riiser (Strise), Alice Xiao Yuan (VippsMobilepay), Christine Dalebø Gjerdevik (Pwc)

11:10-11:30 Mingling og kaffeSpeakers /

Yngvar Ugland 2

Yngvar Ugland

Leder av New Tech Lab i DNB
Andreas Almquist IMG 3814

Andreas Almquist (moderator)

Direktør for Digital Advantage i Itera
Alice Xiao Yuan

Alice Xiao Yuan

Risk Manager i Vipps
Alf gunnar

Alf Gunnar Andersen

CEO i Horde
Eirik Berge 2

Eirik Berge

Senior Datakonsulent i Itera
1697664960496

Fredrik Riiser

Head of Strategy & Business Development
Emanuele Gramuglia

Emanuele Gramuglia

Data Scientist i Kantega
Gjerdevik Christine Dalebo 1

Christine Dalebø Gjerdevik

Senior Manager / Advokatfullmektig i PwC
Bilde Lars Erlend

Lars Erlend Leganger

AI Director & CPO i Pwc
Gunnarsdottir 1 0473

Bent Gjendem

CEO i NCE Finance Innovation

Other events