Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Craft Craft

ABC-kurs i data og kunstig intelligens for finansnæringen

10. November, 10:00 - 13:00
Media City Bergen

Lurer du på hvordan du kan komme i gang med å utnytte data og kunstig intelligens i din virksomhet? 10. november arrangerer vi et ABC-kurs i data og kunstig intelligens tilpasset aktører i finansbransjen hvor du kan lære mer om nettopp dette, og høre fra relevante bedrifter som allerede har tatt det i bruk.

MÅLGRUPPE: ikke-teknologer med bransjekunnskap
Vi inviterer til et kurs som gir innføring i hva kunstig intelligens (KI) er, hvilke problemstillinger KI hjelper oss med å løse og hva vi trenger av ressurser, kompetanse og data for å utnytte potensialet for verdiskaping.

Kunstig intelligens er ikke forbeholdt teknologiselskapet eller dataingeniøren. Det er når kunstig intelligens møter domenekunnskap og reelle problemstillinger at vi har størst mulighet til å skape faktisk verdi.

Kurset tar sikte på å øke den grunnleggende kompetansen hos deg som ikke er teknolog – men som med noe kompetanseheving kan bli den som oppdager, definerer og kommuniserer problemstillinger som kan løses med kunstig intelligens.

PROGRAM: Grunnleggende om anvendelse av data og kunstig intelligens
Kurset vil dekke følgende spørsmål og tema:

  • Hva er KI og hvilke egenskaper har KI?
  • Hva kan vi bruke KI til? Hvordan bruker andre virksomheter KI?
  • Data som utgangspunkt for bruk av KI
  • Hvordan kan min bedrift komme i gang med data og KI?
  • Hva trenger vi for å lykkes?
  • Eksempler og erfaringer fra bedrifter i og utenfor klyngen:
    • Sparebanken Vest deler erfaringer og lærdommer fra deres bruk av data og kunstig intelligens i arbeidet mot antihvitvasking

Det legges opp til diskusjoner underveis i kurset. Ta gjerne med en kollega så dere kan diskutere bedriftsspesifikke problemstillinger.


KURSHOLDERE: fra Digital Norway og Norwegian Cognitive Center
Kurset arrangeres av NCE Finance Innovation i samarbeid med vårt senter for kunstig intelligens i SMB-virksomheter, Norwegian Cognitive Center, og Digital Norway. Foredragsholderne kommer fra sistnevnte.


KOSTNAD: Gratis
Kurset er åpent for alle


Kursholdere /

E Wuu P97 J 400x400

Christian Albertsen

Project Manager i Digital Norway
Digital Norway dragana 768x730 1

Dragana Trifunovic

Project Manager i Digital Norway

Christian Albertsen, DigitalNorway: Christian holder kurs og workshops i innovasjon og utforsking av ny teknologi. Han har master i innovasjonsledelse og er opptatt av å finne de gode problemstillingene som kan løses på nye måter. Christian utfordrer deg på å tenke behov foran løsning– og på å bytte ut magefølelsen med data.

Dragana Trifunovic, DigitalNorway: Dragana har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun erfaring som konsulent og har bistått bedrifter med å ta i bruk teknologi og bli mer datadrevet.

Other events