Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Knowit smidig event

Å temme et IT-monster

25. November, 10:00 - 10:00
Online

IT-løsninger blir fort store, stygge beist som holder impliserte våkne om natten. Hvordan kan du jobbe for å ta kontrollen tilbake?

Organized by Knowit

Kompleksitet og størrelse på IT-løsninger øker jevnt. Noen utvikler seg til store, stygge beist som evner å holde impliserte våkne om natten. Hvordan kan du jobbe for å ta kontrollen tilbake?

Ofte er det teknisk gjeld og kompleksitet som gjør det. Prosjektet vokser seg stort og litt ut av kontroll - til det til slutt blir som et spaghetti-monster som er notorisk vanskelig å håndtere.

Kunde og prosjektleder merker først problemene ved at ting tar veldig lang tid. Utviklerne kjenner på at prosjektet gradvis blir vanskeligere å jobbe med. Hvordan kan du oppdage problemene tidlig, og unngå at de vokser?

På webinaret onsdag 25. november kl. 10.00-10.30 vil fullstackutvikler Patrick Monslaup gå gjennom prosesser og teknikker for å jobbe med IT-løsninger slik at monstrene blir litt mindre skumle.

Her viser han eksempler på hvordan dette kan gjøres enklere - uavhengig av om du er prosjektleder, produkteier, eller utvikler.

Patrick Monslaup er fullstackutvikler og fagleder i Knowit og jobber for tiden med apputvikling for Storebrand Helse. Han er spesielt opptatt av prosess og designmønstre, og bruker aktivt erfaringer fra backend å forbedre frontend og omvendt.

Other events